Замикаючи цикл

06-03-2019

5 березня в Києві за ініціативи Агенції змін Responsible Future та за ліцензією Circular Economy Club (CEC) відбулась подія присвячена питанню кругової економіки, циркулярності та досягнення цілей сталого розвитку. Партнером заходу виступили Open University of Maidan і подієвий майданчик Urban Space 500.

Дана подія проходила в українській столиці вперше. В рамках заходу відбулась демонстрація документального фільму «Closing the Loop» (укр. «Замикаючи цикл») з одночасною трансляцією в в 51 місті 29 країн світу та панельна дискусія за участю бізнес-лідерів, яку відкрив д-р Вейн Віссер (Wayne Visser), професор і керівник кафедри сталої трансформації Антверпенівської школи менеджменту, науковий співробітник Інституту сталого лідерства Кембріджського університету.

Не залишилась осторонь компанія Eurocon Ukraine. На запрошення організаторів в події взяв участь заступник генерального директора компанії Юрій Задніпряний. Він розповів про принципи системи LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), «зеленого стандарту», що застосовується компанією при будівництві деяких об’єктів та є новим для будівельної галузі України.

В ході дискусії учасниками також піднімались та обговорювались питання та цілі сталого розвитку ООН, серед яких: відповідальне виробництво, зменшення споживання, повторне використання, переробка, поновлення та повторне винаходження.

.