30 років Nordecon

04-02-2019

1 лютого 2019 року в м. Таллінн, Естонія  свій 30-й, ювілейний день народження відзначив будівельний концерн Nordecon AS (колишня назва - Eesti Ehitus). В день свого 30-річчя з дня створення в 1989 році будівельний концерн Nordecon AS прийшли привітати безліч друзів, партнерів, представників органів влади. Більш ніж 500 осіб вмістив у себе концерт-холл Seaplane Harbour, де відбувалася святкова подія.

Раді були привітати свою материнську компанію і представники Eurocon Ukraine, діяльність якої має безпосереднє відношення до будівельного концерну Nordecon AS, та яка вже з 1997 року здійснює свою професійну будівельну діяльність на території України.

За 30 років Nordecon AS став одним з лідерів на будівельному ринку Естонії, пропонуючи високоякісні і комплексні послуги з проектування та будівництва комерційних, промислових і громадських будівель і споруд та об’єктів інфраструктури.

До сьогоднішнього дня, заснована в 1989 році будівельна компанія Nordecon AS зросла в один з найбільших будівельних концернів Естонії і є серйозним партнером у всіх сферах будівельних ринків Естонії, України, Швеції та Фінляндії.                                

Святковий вечір запам’ятається всім теплою, дружньою та креативною атмосферою, окрасою якого був виступ Національного Молодіжного Симфонічного Оркестру Естонії,  відомого британського диригента – шоумена Райнера Херша, який залучив до сольних виступів деяких глядачів. Дружнє спілкування однодумців дало поштовх до  нових проектів та подальшого розвитку компанії.