Договір генпідряду

30-08-2017

У серпні цього року Eurocon уклав договір на будівництво офісної будівлі інноваційного парку Unit City, що знаходиться у Шевченківському районі міста Києва за адресою вул. Сім'ї Хохлових, 8 – де на 25-ти гектарах планується розташування першого в своєму роді для України єдиного простору з окремими бізнес-кварталами провідних інноваційних компаній, дослідницьких, освітніх і культурних центрів, стартапів, кампусів, коворкінгів, державних установ і т.д., загальною площею у 120 000 м2. Його суть полягає у формуванні у столиці України східноєвропейської платформи для розвитку високотехнологічного бізнесу.

Початковим етапом участі Eurocon у даному унікальному проекті є будівництво 7-поверхової офісної будівлі загальною площею у 6185 м2. Дана будівля буде відповідати усім суворим вимогам щодо екологічності (отримання сертифікату LEED), енерговитратності та внутрішнього клімату. Здача даного об'єкту планується на червень наступного року.

Компанія Nordecon (материнська компанія) уже має досвід подібних проектів, в тому числі тих, що відповідають вимогам золотого сертифіката LEED, що гарантує істотну допомогу в реалізації об'єктів з аналогічними вимогами.