Стартували Оціночні співбесіди і постановка цілей за принципом SMART

19-12-2014

З 19 грудня стартували щорічні Оціночні співбесіди (PerformanceAppraisal) з постановкою цілей за принципом SMART на наступний період.

S (Specific) що конкретно має бути зроблено і який результат повинен бути отриманий.
M (Measurable)  результат чи якість результату, яка може бути виміряна кількісно (№,%, $).
A (Action-Oriented) опис дій, які повинні бути зроблені для досягнення конкретного і вимірного результату, які також вказують на Вашу роль.
R (Realistic)   реалістичні (з точки зору термінів, бюджетів, навичок, ресурсів тощо), але вимагають зусиль для досягнення.
T (Time-bound) які мають тимчасові рамки.

За існуючими принципам компанії співбесіда повинна відбутися в зазначені день і час (згідно з графіком) в окремому приміщенні в обстановці діалогу. Тривалість співбесіди може не обмежуватися однією годиною.

За підсумками співбесід були проаналізовані сильні і слабкі сторони співробітників на даному етапі та визначені першочергові плани розвитку / навчання кожного співробітника, а також поставлені робочі цілі й завдання на наступний період. Співробітники компанії, у свою чергу, ініціювали ряд пропозицій щодо поліпшення процесу взаємодії між різними структурами компанії, включаючи системи зворотного зв'язку і внутрішньої звітності, а також пропозицій, що стосуються повсякденної робочої діяльності на місцях.